Vacanța de vară cu Prietenii mei

Vacanța de vară cu Prietenii mei

Educația nu intră în vacanță!

Conceptul de grădiniță de vară nu este nou, însă la Grădinița Prietenii Mei vara este specială, împletind distracția, relaxarea și educația multidisciplinară într-o incursiune inedită, toate în beneficiul copiilor noștri.

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei invită așadar toți copiii (fie că sunt deja înscriși la noi sau nu) să facem un OCOL ÎN JURUL LUMII ÎN 8 SĂPTĂMÂNI!

Ce înseamnă asta? În fiecare săptămână, preșcolarii vor avea ocazia să se familiarizeze cu harta lumii, să cunoască o altă țară a mapamondului, pornind de la cultură, tradiții, obiceiuri specifice, muzică tradițională, gastronomie, floră și faună etc.

Iată așadar programul aventurii OCOL ÎN JURUL LUMII ÎN 8 SĂPTĂMÂNI (vezi ORARUL):
• 27 iunie – 1 iulie → Statele Unite ale Americii
• 4 iulie – 9 iulie → Franța
• 11 iulie – 15 iulie → Spania
• 18 iulie – 22 iulie → România
• 25 iulie – 29 iulie → Italia
• 1 august – 5 august → China
• 8 august – 12 august → Laponia
• 15 august – 19 august → Grecia

Indiferent de varianta de program – scurt (9:00 – 13:00) sau program lung (9:00 – 17:00), fiecare zi din grădiniță include:
– activități educative, artistico-plastice, sportive și culturale, de divertisment și relaxare, jocuri în aer liber;
– mic dejun, masă de fructe, masă de prânz (pentru program scurt);
– mic dejun, masă de fructe, masă de prânz, gustare de după amiază (pentru program lung);
– asistență medicală, supraveghere video, toate acestea conform unui ORAR ZILNIC bine stabilit.

Fiecare zi a săptămânii propune copiilor noi informații despre țara în care poposim împreună. Luni vor afla despre așezarea geografică, drapelul și portul național, Marți vor învăța despre salut și reguli de politețe specifice, Miercuri Micii bucătari vor pregăti și degusta mâncăruri tradiționale, Joi vor cunoaște flora și fauna regiunii, iar Vineri vor finaliza turul virtual cu vizionarea de filme, jocuri și concursuri.

Pe lângă aceste activități zilnice, se adaugă o ofertă variată de Cluburi, fie incluse în taxă (Origami – Hârtia prinde viață, Lego – Micul arhitect, Beauty Club – Clubul fetițelor cochete, Limba Engleză, Informatică – Smart Kid, Arts&Crafts), fie Cluburi programate la solicitarea părinților și desfășurate după ora 16:30 (Sport și sănătate: Gimnastică, Dans, Înot/Aquagym, Tenis, Actorie – The Little Star, Artă interpretativă etc.).

În perioada de vară, tarifele sunt săptămânale, iar copiii din aceeași familie beneficiază de reducere 10%.

Perioada de înscriere la Programul OCOL ÎN JURUL LUMII ÎN 8 SĂPTĂMÂNI este 15 mai – 15 iunie (atât pentru copiii înscriși la Grădinița Prietenii Mei, cât și pentru cei din afara ei), și se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 ani – 10 ani.
Detalii suplimentare se regăsesc în FIȘA DE ÎNSCRIERE.

Și tu poți să fii prietenul nostru! Vino să petreci Vacanța de Vară cu Prietenii Mei!

facebook