Credem în colaborarea permanentă

Credem în colaborarea permanentă

Acordăm atenție deosebită educației integrate a copiilor din grădinița noastră, de aceea avem parteneriate cu instituții, asociații și fundații ale căror obiective și activități pot completa în mod benefic și armonios activitățile pe care le desfășurăm.

Educația pentru sănătate este o preocupare continuă în grădinița noastră. Unul dintre colaboratorii noștri permanenți este medicul stomatolog Dan Georgescu de la Clinica Dent Expert din București. Alături de specialiști, preșcolarii noștri învăță despre alimentație sănătoasă, igiena corporală și igiena orală, astfel că în fiecare zi, spălatul pe dinți corect efectuat este nelipsit din programul lor.

Întrucât Grădinița ”Prietenii Mei” nu ratează nicio ocazie de a atribui fiecarei activități desfășurate și un scop educativ, am organizat o vizită la clinica DentExpert, în vederea unui consult stomatologic profilactic a celor mici. Motivul a fost acela de a obișnui micuții, încă de pe acum, cu vizita la stomatologie și de a o percepe ca pe un lucru interesant și distractiv, benefic sănătății lor.

A fost o experiență inedită și foarte plăcută. Nu numai că nimeni nu a plâns, dar, la plecare, micuții nu mai voiau să se despartă de întreg personalul medical!

Cu siguranță această vizită la Stomatologie a fost UN CÂȘTIG pentru cei mici. Ei au învățat, nu numai că ”dentistul” ne este prieten și că scaunul stomatologic și aparatele folosite de doctor sunt magice, dar și că ele ne fac mult bine și că este important să ne spălăm zilnic dințișorii.

Mulțumim din suflet pentru grija și suportul oferit, DentExpert! Vom reveni pentru un nou consult, cu siguranță!

facebook